Despre noi

Introducere

INTERNATIONAL CONFORMITY CERTIFICATION este o companie de audit si certificare a sistemelor de management, a proceselor si produselor, audituri interne, audituri pentru evaluarea furnizorului si audituri de conformare cu legislatia, fondata in anul 2012.

INTERNATIONAL CONFORMITY CERTIFICATION a dezvoltat servicii de audit pentru : certificarea companiilor de constructii, certificarea ambalajelor, certificarea spitalelor, certificarea primariilor, certificarea consiliilor judetene si a autoritatilor publice, certificarea hotelurilor, pensiunilor, restaurantelor si a activitatilor de turism, certificarea firmelor de consultanta, certificarea structurilor metalice si certificarea sudurii, certificarea textilelor, certificarea pielii si a imbracamintei, certificarea firmelor de transport, certificarea continuitatii afacerii si al lantului de aprovizionare.

INTERNATIONAL CONFORMITY CERTIFICATION are parteneriate de colaborare si de reprezentare cu Organisme Internationale de Certificare acreditate si cu aderare la forumurile Global Accreditation ( GA) si International Areditation Forum ( IAF).Pentru mai multe informatiivizitati Parteneriate.

INTERNATIONAL CONFORMITY CERTIFICATION a efectuat audituri in Romania, Moldona, Ucraina, Spania ,Austria, Bulgaria,  Italia, Spania, Belgia si Polonia .

INTERNATIONAL CONFORMITY CERTIFICATION a dezvoltat o retea de parteneri si auditori in Armenia, Belarusia, Rusia, Georgia, Turcia, Egipt.

Auditorii nostrii sunt competenti si impartiali cu experienta in activitatiile de audit si certificare. Auditorii nostrii vor identifica neconformitatile si vor face observatii si recomandari pentru imbunatatirea si activitatii si crestereacompetitivitatiiorganizatiilor auditate.

Misiunea noastra

Misiunea noastră este de a ajuta la creșterea competitivității și performanței organizațiilor și la adaptarea promptă a acestora la schimbările pieței.

Principiile noastre

Principiile noastre sunt: impartialitate, competenta, responsabilitate, deschidere, confidentialitate, raspuns prompt la orice sesizare si abordare bazata pe risc.

Parteneri internationali